top of page
Hydrafacial3.jpg.webp

HYDRAFACIAL

HydraFacial er en av våre absolutt bestselgere!

Behandlingen tilpasses dine individuelle behov og etterlater et øyeblikkelig resultat med strålende sunn glød – som du både ser og føler.

I behandlingen med HydraFacial bruker vi patentert teknologi kombinert med essensielle næringsstoffer for å skape en umiddelbar sunn og frisk hud med ny glød. Hyppige behandlinger vil gjenopprette hudens helse.

BEHANDLINGER

Hydrafacial classic 45 min

Pris fra kr 1.695,-

Hydrafacial Plus 60 min

Pris fra kr 2.350,-

Hydrafacial Delux 70 min inkl LED lys

Pris fra kr 2550,-

Eye hydrafacial 15 min

Pris fra kr 995,-

Lip Hydrafacial 15 min

Pris fra kr 995,-

Hydrafacial hals og bryst tillegg i behandling 15 min

Pris fra kr 500,-

Mer info

Hydrafacial3_edited.jpg

Hva er HydraFacial

HydraFacial er en oppkvikkende behandling som tar ca.15-50 minutter avhengig av behandling. Det gir langvarig hudhelse og kan skreddersys for å møte de spesifikke behovene til alle hudtyper. Behandlingen gir øyeblikkelige, merkbare resultater uten nedetid eller irritasjon.

Behandling med HydraFacial fjerner døde hudceller og trekker ut urenheter samtidig som den bader den nye huden med rensende og fuktighetsgivende serum. Behandlingen er beroligende, forfriskende, ikke-irriterende og umiddelbart effektiv.

HydraFacial er designet for alle hudtyper. Selv den mest følsomme huden tåler lett HydraFacial-behandling. Din hudpleier kan velge spesifikke behandlingsserum og/eller tilpasse behandlingen for dine unike behov. Rådfør deg med hudpleier for en hudanalyse og sensitivitetstest.

Hvilken effekt gir behandling med HydraFacial?

Behandling med HydraFacial kan hjelpe deg med de fleste hudpleiebehov:

  • Eliminere eller redusere fine linjer og rynker

  • Øke hudens elastisitet og fasthet

  • Behandling av solskader

  • Økt jevnhet hudtone/ farge

  • Fjerne brune flekker og pigmenteringer

  • Fjerne tilstoppede porer

  • Behandling av fet hud og urenheter

Hvordan kan jeg tilpasse min HydraFacial?

I forkant av behandling med HydraFacial vil din terapeut velge ut hvilke aktive ingredienser som er best egnet for din hudtype. 

Hydrafacial classic

HydraFacial er en av våre absolutt bestselgere her på Fab Lougne. Prøv en enkel Hydrafacial Classic Synlig resultat umiddelbart etter første behandling. HydraFacial er en innovativ patentert metode som effektivt renser, løser opp talg og åpner tilstoppede porer samtidig som den behagelige vakummetoden tilfører næringsstoffer og antioksidanter slik at huden gjenoppbygges. Huden etterlates ren med glød spenst og masse fukt. HydraFacial reduserer fine linjer og rynker lysner og jevner hudtonen og opprettholder en god hudhelse. Hva er HydraFacial HydraFacial er en oppkvikkende behandling som tar ca.45 minutter avhengig av behandlig du velger. Det gir langvarig hudhelse og kan skreddersys for å møte de spesifikke behovene til alle hudtyper. Behandlingen gir øyeblikkelige, merkbare resultater uten nedetid eller irritasjon. Behandling med HydraFacial fjerner døde hudceller og trekker ut urenheter samtidig som den bader den nye huden med rensende og fuktighetsgivende serum. Behandlingen er beroligende, forfriskende, ikke-irriterende og umiddelbart effektiv. HydraFacial er designet for alle hudtyper. Selv den mest følsomme huden tåler lett HydraFacial behandling. Din hudpleier kan velge spesifikke behandlingsserum og/eller tilpasse behandlingen for dine unike behov. Rådfør deg med hudpleier for en hudanalyse og sensitivitetstest.

 

Hydrafacial Plus

HydraFacial er en av våre absolutt bestselgere her på Fab Lougne. Med vår nye, videreutviklede versjon HydraFacial Plus får du tilpasset booster med aktive ingredienser for din hudtype. Nå vil du altså få enda mer ut av din HydraFacial. Din terapeut bestemme sammen med deg hvilken booster som er best egnet for at du skal oppnå de beste mulige resultater. Booster tilpasses etter ønsket effekt mot. Linjer og rynker Pigmentflekker og ujevn hudtone Rødme Forbedret elastisitet og hudtekstur Behandlingen tilpasses dine individuelle behov og etterlater et øyeblikkelig resultat med strålende sunn glød som du både ser og føler. I behandlingen med HydraFacial bruker vi patentert teknologi kombinert med essensielle næringsstoffer for å skape en umiddelbar sunn og frisk hud med ny glød. Hyppige behandlinger vil gjenopprette hudens helse. Passer alle hudtyper og toner i alle aldre Kan brukes året rundt Velg Booster for å få enda mer ut av din HydraFacial Tilfører og fyller huden med antioksidanter og peptider Beskytter og gir en frisk hud med ny glød. Hva er HydraFacial HydraFacial er en oppkvikkende behandling som tar ca.60 minutter avhengig av behandlig du velger. Det gir langvarig hudhelse og kan skreddersys for å møte de spesifikke behovene til alle hudtyper. Behandlingen gir øyeblikkelige, merkbare resultater uten nedetid eller irritasjon. Behandling med HydraFacial fjerner døde hudceller og trekker ut urenheter samtidig som den bader den nye huden med rensende og fuktighetsgivende serum. Behandlingen er beroligende, forfriskende, ikke-irriterende og umiddelbart effektiv. HydraFacial er designet for alle hudtyper. Selv den mest følsomme huden tåler lett HydraFacial behandling. Din hudpleier kan velge spesifikke behandlingsserum og/eller tilpasse behandlingen for dine unike behov. Rådfør deg med hudpleier for en hudanalyse og sensitivitetstest.

 

Hydrafacial Delux inkl LED lys behandling

HydraFacial er en av våre absolutt bestselgere her på Fab Lougne. Med vår nye, videreutviklede versjon HydraFacial Delux får du tilpasset booster med aktive ingredienser for din hudtype inkludert LED lys behandling for den optimale virkning av din behandling. Nå vil du altså få enda mer ut av din HydraFacial. Din terapeut bestemme sammen med deg hvilken booster som er best egnet for at du skal oppnå de beste mulige resultater. Booster tilpasses etter ønsket effekt mot. Linjer og rynker Pigmentflekker og ujevn hudtone Rødme Forbedret elastisitet og hudtekstur Behandlingen tilpasses dine individuelle behov og etterlater et øyeblikkelig resultat med strålende sunn glød som du både ser og føler. I behandlingen med HydraFacial bruker vi patentert teknologi kombinert med essensielle næringsstoffer for å skape en umiddelbar sunn og frisk hud med ny glød. Hyppige behandlinger vil gjenopprette hudens helse. Passer alle hudtyper og toner i alle aldre Kan brukes året rundt Velg Booster for å få enda mer ut av din HydraFacial Tilfører og fyller huden med antioksidanter og peptider Beskytter og gir en frisk hud med ny glød. Hva er HydraFacial HydraFacial er en oppkvikkende behandling som tar ca.70 minutter avhengig av behandlig du velger. Det gir langvarig hudhelse og kan skreddersys for å møte de spesifikke behovene til alle hudtyper. Behandlingen gir øyeblikkelige, merkbare resultater uten nedetid eller irritasjon. Behandling med HydraFacial fjerner døde hudceller og trekker ut urenheter samtidig som den bader den nye huden med rensende og fuktighetsgivende serum. Behandlingen er beroligende, forfriskende, ikke-irriterende og umiddelbart effektiv. HydraFacial er designet for alle hudtyper. Selv den mest følsomme huden tåler lett HydraFacial behandling. Din hudpleier kan velge spesifikke behandlingsserum og/eller tilpasse behandlingen for dine unike behov. Rådfør deg med hudpleier for en hudanalyse og sensitivitetstest.

Lip hydrafacial

LOVE YOUR LIPS anbefales alene eller som en tilleggsbehandling til din facial. Eksfolierer skånsomt. Glatter og glatter leppene med aktive ingrdienser dine lepper vil elske. Ingredienser Aloe Barbadensis-bladekstrakt: Forbedrer utseendet til tørr og skadet hud ved å redusere flassing. Gjenopprette smidighet Paeonia Albiflora Root Extract som hjelper med å gjenopprette volum og fyller leppene på nytt. Vitaminer A, C, E: Bidrar til å øke hydreringsnivået og gir antioksidantegenskaper. I behandlingen med HydraFacial bruker vi patentert teknologi kombinert med essensielle næringsstoffer for å skape en umiddelbar sunn og frisk hud med ny glød. Hyppige behandlinger vil gjenopprette hudens helse.

Eye hydrafacial

BRIGHT EYES Anbefales alene eller sammen med din facial. De første tegnene på aldring viser seg rundt øynene der huden er ekstremt sart og utsatt for uttynning, fine linjer og rynker. Øyne kan også vise tegn på stress, mangel på søvn og dårlig kosthold. HydraFacial Perk Eye-behandlingen frisker opp det ytre øyeområdet med nøkkelingredienser som hestekastanjefrøekstrakt og arnica blomstekstrakt og etterlater dette delikate området tonet, oppstrammet og hydrert.

 

Led-lys og maske. tillegg i behandling

Tillegg i behandling. Led lys og maske bestilles som en ekstra behandling sammen med din Hydrafacial KAN IKKE BOOKES ALENE.

Hydrafacial hals og bryst tillegg i behandling

Book ekstra hydrafacial av hals og bryst som en tilleggsbehandling. KAN IKKE BOOKES ALENE.

Hydrafacial
bottom of page