top of page
Slank dame kropp, LPG behandling

LPG FIGURFORMING

Behandling med LPG maskin er den eneste FDA godkjente metode for reduksjon av cellulitter. Sammen med massasjen og livsstil med riktig kosthold og trening vil cellulittene bli redusert/borte.

Endermologi er betegnelsen på behandlingen hvor man effektivt og uten smerte kan fjerne cellulitter og fettdepoter.

Dette er en verdensledede behandlingsform for figurforming og cellulitter, ut i fra dokumenterte resultater. 

Fordeler med behandlingen:

Bedrer kroppens form og volum via fettredusering og oppstramming av huden. 

Fjerner cellulitter, på grunn av virkningen den har på overhuden, underhuden og bindevevet.

Øker blodgjennomstrømningen og dermed fjerning av avfallstoffer.

Reduserer vannopphopning i kroppen, via stimulering av det venøse og lymfatiske drenasjesystem.

Stimulerer cellefornying og fjerner døde hudceller. Gjengivelse av hudens naturlige utstråling øker.

BEHANDLINGER

LPG enkel cellulitt behandling

Pris kr 1.350,-

LPG Kur 6 behandlinger

Pris kr 8.100,-

KAMPANJEPRIS kr 6.999,-

LPG Kur 12 behandlinger

Pris kr 16.200,-

KAMPANJEPRIS kr 13.199,-

Mer info

Underkroppen, slank kvinnekropp

Behandlingens varighet: 40 minutter

Fordeler:

  • generell slanking/vektreduksjon

  • reduserer/fjerner cellulitter

  • reduserer/fjerner underhudsfett

  • strammer opp hud i ansikt, mage, innside lår eller på overarmer

  • stimulerer til økt kollagen/elastin produksjon i hud og bindevev

  • reduserer arr/strekkmerker

  • reduserer/glatter ut fine linjer og rynker i ansikt

  • øker hudens glød

Cellulitter

Cellulitter eller appelsinhud som det også kalles kan en se hos de aller fleste kvinner. Dette skyldes væske og fettopphopning i bindefettvevet. Når væske-og fettinnholdet i cellene øker, vil disse presses utover i huden, men de uelasiske bindevevfibrene i huden vil holde tilbake og det karakteristiske ruglete og ujevne utseendet oppstår. Væske-og fettvev burde ikke bli for tykt. Dette fordi sirkulasjonen i vevet blir nedsatt og avfallstoffene og overflødig væske hoper seg opp. Så riktig bevaring av sirkulasjonen i fettet er viktig for å unngå/forebygge/behandle dannelsen av cellulitt.

 

Hvorfor oppstår cellulitter?

Årsakene til cellulitter kan være mange, men den mest vanlige er hormonelle forandringer, kosthold og livsstil med lite aktivitet. I tillegg er det påvist at cellulittvev har større forekomst av vannbindende molekyler enn omkringliggende, uberørt vev, noe som medfører økt væskemengde i dette vevet.

 

Hvordan bli kvitt cellulitter?

Behandling med LPG maskin er den eneste FDA godkjente metode for reduksjon av cellulitter. Sammen med massasjen og livstil med riktig kosthold og trening vil cellulittene bli redusert/borte.

LPG og medisinske behandlinger

Øker blod og lymfesirkulasjonen betraktelig.Vakumet som benyttes under bindevev-massasjen og lymfedrenasjen gjenskaper det trykket mot lymfeårene som er nødvendig for økt sirkulasjon. Vakuumet løfter og masserer bindevevet som igjen har en skånsomt pumpende effekt på blod og lymfesirkulasjonen. Lymfevæsken eller vevsvæsken dreneres ut av kroppen. Dette er med andre ord en naturlig detox/renselse for kroppen.

Blokkeringer som har vært i kroppen dreneres raskere enn før ved bruk av LPG. Overflødig væske, fett og avfallstoffer frigjøres i stedet for å hope seg opp i kroppen.

 

LPG viser seg å ha en meget gunstig effekt på pasienter med fibromyalgi da LPG behandlingen lindrer en del av smertene og fjerner avfallstoffer i vev og musklatur.

LPG blir også brukt på mange sykehus til rehabilitering etter ulykker og operasjoner (postoperativt).

Hva skjer under behandling med LPG?

Teknikken i LPG maskinen bygger på en unik og patentert metode. Maskinen har evnen til å behandle bindevevet og underhudsfettet svært effektivt. To motoriserte ruller som arbeider sammen med et undertrykk skaper vakuum når de settes på huden. På den måten suger behandlingshodet til seg huden og danner en hudfold. Behandlingens effektivitet skyldes kombinasjon av rullenes foldning og utglatting av huden, samt de rytmiske bevegelsene. Dette endrer vevets tetthet, noe som gir økt forbrenning i cellene.

Fibroblastene aktiviseres og dermed øker produksjon av kollagen og elastin, som igjen virker nydannende på huden og foryngende på vevet. Behandlingen bidrar til at fettcellene løses opp og dermed frigjøres også energi fra disse. Fettcellene krymper og reduseres i omfang.

LPG endermoligi, før og etter fettsuging

Flere og flere plastisk kirurger anbefaler nå metoden både før og etter fettsuging. Før fettsuging myk-gjør LPG huden og fettvevet, slik at det er både lettere og mer effektivt å utføre fettsuging .Etter fettsuging vil behandlinger med LPG jevne ut vev og fett slik at resultatet etter fettutsuging blir mer vellykket

LPG
bottom of page