top of page

Acerca de

MEDISINSKE PEELS

En kjemisk peeling kan skreddersys for alle hudtilstander, både med tanke på hudens utgangspunkt og mulighet for nedetid etter behandling. 

Kjemisk peel finnes i flere styrker, alt etter hudens utgangspunk og behov.

Det finnes alt fra milde peelinger som jobber mer i hudens overflate og har minimalt eller ingen avflassing av huden etter behandlingen, til dype peelinger som har til formål å fjerne dypere rynker og arr, noe som vil kreve noe tilhelingstid etter behandling.

Kontakt oss i dag for gratis og uforpliktende konsultasjon!

BEHANDLINGER

Noon G Peel

Pris kr 1.690,-

Noon Peel Pluss

Pris kr 1.990,-

Noon G Peel Deluxe

Pris kr 2.290,-

Medisinsk Light Peel

Pris kr 2.390,-

Medisinsk Deep Peel

Pris kr 2.590,-

Skinbetter Medisinsk profesjonell peel

Pris kr 1.990,-

Dermapen + Light Peel

Pris kr 6.290,-

KAMPANJEPRIS  kr 3.800,-

Medisinsk Acne Peel

Pris kr 2.390,-

Medisinsk Light Peel

En effektiv behandling for deg som sliter med acne, pigmenteringer, rosacea, tørrhet og anti age.
Anbefales som kur 3-6 ganger.

Medisinsk Deep Peel

En mer omfattende og effektiv behandling for deg med sterk hud og ønske om store forbedringer.  Behandlingen er tilpasset en sterk hud og anbefales kun til de som tåler kraftige syrebehandlinger.

Anbefales som kur 3-6 ganger

Skinbetter Medisinsk profesjonell peel

Vi lanserer nå peelinger i Skinbetter science, AlphaRet® Professional Peel. Peelingen inneholder ulike konsentrasjoner av melkesyre, glykolsyre og salisylsyre samt den patenterte AlphaRet®-teknologien som er et konjugat bestående av de to veldokumenterte ingrediensene alfahydroksysyre (AHA) og et retinoid. ​Den revolusjonerende teknologien gir synlig hudfornyelse med de velkjente effektene til retionoider, men med lite eller ingen irritasjon. Resultatet gir synlige hudforbedringer! Behandlingene reduserer aldringstegn, gir jevnere hudtone og glattere hudtekstur, forbedring av akne og uren hud samt masse glød.

​Passer alle hudtyper!

Dermapen + Light Peel

Dermapen - er en maskinell behandling på et høyere nivå og kan ikke sammenlignes med noen annen behandling på markede.

Vi kombinerer dermapen og medisinsk light peel for best mulig hudforbedring. Ønsker du denne behandlingen bør du ha tatt sterkere behandlinger tidligere slik at din hun vil tåle påkjenningen av behandlingen best mulig.​ Behandling av f.eks et helt ansikt tar ca 30 minutter med dermapen etterfulgt av medisinsk light peel med vitamin A og spesialmaske. Huden vil få en rødme som etter en mild solbrenthet. Denne rødheten vil forsvinne etter en dag eller to.  Huden vil kjennes litt sår og stram samme dag og kan kjennes litt ruglete mens den leges. 

Medisinsk Acne Peel

Akne (kviser) er et vanlig, men sjenerende problem for veldig mange mennesker.  Akne er en betennelsessykdom i huden som rammer spesielt gutter og jenter i puberteten, men tilstanden kan også komme eller fortsette i voksen alder.​ Denne medisinske peelen vil redusere aknebakterien og dempe utbrudd.

Mer info

Ansiktsbehandlinger
Light peel
deep peel
profesjnell peel
derma+peel
Akne peel
bottom of page