top of page
shutterstock_580664962 (3).jpg

 PIGMENT LASER

Det anbefales en gratis konsultasjon før din behandling.
Ulike typer pigmentforandringer behandles forskjellig ut fra hva som har forårsaket forandringene.

Hvem kan behandles for pigmentflekker? 

De aller fleste kan behandles for pigmentflekker. Under en konsultasjon hos oss ser vi på din hud, og sammen finner vi den beste behandlingsformen for fjerning av pigmentflekker.

Etter behandlingen kan huden bli rød, og noen opplever å få små hevelser et par dager etter behandlingen. Pigmentene blir grå og mørkere før huden begynner å flasse av, og pigmentflekkene blir deretter lysere. Det endelige resultatet ser man gjerne etter 2-4 uker.

INFORMASJON! Etter første behandling vil du få en reduksjon på 10% av prisen på dine neste behandlinger.

BEHANDLINGER

Konsultasjon pigment

Pris fra kr 0,-

Pigment Mini 1-3 Punkter

Pris kr 650,-

Pigment Lite (eks overleppe, hake )

Pris kr 1.350,-

Pigment Middel ( eks kinn, panne )

Pris kr 2.650,-

Større områder etter avtale

Mer info

shutterstock_580664962 (3).jpg

Hvor mange behandlinger som må til for å få fjernet pigmentflekkene avhenger av hvor kraftige og store de er, og hva slags hudtype man har. Dette er noe av det vi går gjennom på den første konsultasjonen. Man oppnår også best resultat om man har vinterblek hud. Det vanlige er ofte 1-4 behandlinger. 

På en konsultasjon vil man også kunne bestemme om den bestemte pigmentflekken kan behandles. Enten om man har pigmentflekker i ansiktet, på halsen, brystet, hendene, armene eller bena, så kan vi behandle det. Vi behandler både små og store områder av kroppen. 

Hos Fab.Lounge får du eksperthjelp i å fjerne pigmentflekker med laser. Vi behandler både små og store områder på kroppen.

Hva er pigmentflekker?

Etter hvert som kroppen blir eldre og/eller utsettes for mye sol, kan det oppstå brune flekker på huden. De er ofte fremtredende i ansiktet og på hendene. Pigmentflekker er ikke farlig, men mange velger likevel å få dem fjernet. Pigmentflekker kan oppstå som leverflekker, postinflamatorisk hyperpigmentering, eller melasma (fremtredende hos kvinner – ofte i pannen, rundt lepper og øyne).

 

Hvordan behandles pigmentflekker med laser? 

Ulike typer pigmentforandringer behandles forskjellig ut fra hva som har forårsaket forandringene. En riktig diagnose er derfor viktig før behandling settes i gang.

IPL betegnes ikke som en laser, siden alle laserstrålene går i mange ulike retninger (laser kjennetegnes av at alle stråler er parallelle). Behandlingen er mer skånsom for huden enn vanlig laserbehandling, den er meget trygg, og gir flotte resultater! IPL vil hos de fleste være det anbefalte alternativet for å jevne ut hudtonen. Da vil vi benytte ulike bølgelengder for å behandle både pigmentflekker og rødhet samtidig. På denne måten får man en mer jevn hudtone. Dette egner seg særlig til middelaldrende hud.

 

Hvem kan behandles for pigmentflekker? 

De aller fleste kan behandles for pigmentflekker. Under en konsultasjon hos oss ser vi på din hud, og sammen finner vi den beste behandlingsformen for fjerning av pigmentflekker.

 

Behandlingen tar 15-30 minutter 

Nedetid: 1-48 timer 

Tilbake på jobb dagen etter

Resultat etter 2-4 uker

Nedetid

Behandling med IPL er mer skånsomt enn laser, og har derfor kort nedetid. Selve behandingen tar kort tid, og fordi den er såpass skånsom kan man gjennomføre den enten før jobb eller i lunsjen. 

Etter behandlingen kan huden bli rød, og noen opplever å få små hevelser et par dager etter behandlingen. Pigmentene blir grå og mørkere før huden begynner å flasse av, og pigmentflekkene blir deretter lysere. Det endelige resultatet ser man gjerne etter 2-4 uker.

 

Hvor mange behandlinger trenger man?

Hvor mange behandlinger som må til for å få fjernet pigmentflekkene avhenger av hvor kraftige og store de er, og hva slags hudtype man har. Dette er noe av det vi går gjennom på den første konsultasjonen. Man oppnår også best resultat om man har vinterblek hud. Det vanlige er ofte 1-4 behandlinger. På en konsultasjon vil man også kunne bestemme om den bestemte pigmentflekken kan behandles. Enten om man har pigmentflekker i ansiktet, på halsen, brystet, hendene, armene eller bena, så kan vi behandle det. Vi behandler både små og store områder av kroppen. 

 

Hvilke resultater kan jeg forvente?

IPL er en helt unik behandlingsmetode. Den bryter ned pigmentflekker og ujevnheter i huden på en skånsom og effektiv måte. Behandlingen gir svært gode resultater, og man oppnår en jevn hudtone etter endt behandling. 

  

Før behandling av pigmentflekker med laser

Selvbruningskrem må ikke brukes på det området som skal behandles minimum 4 uker før behandling.

Solkrem kan brukes inntil et par dager før behandling

Soling (også solarium) bør unngås i 4 uker før behandling.

Hudområder som skal behandles må være fri for make up og fuktighetskremer

Det må ikke påsmøres stoffer som kan svi eller irritere huden i en uke før behandling (f.eks A-vitaminsyre)

Dersom man bruker antibiotika eller Marevan, eller har brukt enkelte aknebehandlinger siste 12 mnd, bør man unngå laserbehandling. Andre blodfortynnende medikamenter som Acetylsalisylsyre bør legen informeres om.

 

 

Etter behandling av pigmentflekker med laser

Solbeskyttelseskrem, minimum faktor 20 må påføres i 6 uker etter behandling

Direkte sollys (også solarium) bør unngås, spesielt uken etter behandlingen.

Bivirkninger og komplikasjoner etter laserbehandling av pigmentflekker

Ved noen behandlinger kan det oppstå en viss hevelse og rødhet i 2-3 dager etter behandlingen. Dersom man får sår, vil disse forsvinne etter noen dager. Lege bør da imidlertid kontaktes. Det kan i sjeldne tilfeller oppstå arr eller økt pigmentering (brune flekker) som oftest er forbigående.

 

Husk det kan være aktuelt å gjenta behandlingen etter en tid!

 

NB. Behandlingen kan ikke gis til gravide eller til personer med lysutløst epilepsi.

Laser pigment
bottom of page