top of page
42.jpg

TANNBLEKING

Hvitere tenner på 1 behandling

 

Behandlingen er smertefri, og produktene vi bruker er godkjent av mattilsynet.  Vår tannblekings gel innholder kun 0,1% peroxid og er mild og helt uten bivirkninger.  Behandlingen kan gjøres så ofte du ønsker da den er kosmetisk.

Tannbleking utføres med det formål å gi tennenes ytterste lag, emaljen, en hvitere farge og ta bort misfarging som oppstår gjennom livet.

Noe av det første man legger merke til ved et menneske, er smilet. Over tid vil den naturlige aldringsprosessen og ens livsstil (røyking, kaffe, te eller vin) kunne påvirke tennenes utseende.

VI tilbyr tannbleking sikkert, skånsomt og effektivt og etterlater tennene dine naturlig, friske og hvite.
Virkningen varer vanligvis i 3-6mnd, men svekkes gradvis. 


Livsstil, munnhygiene og vedlikehold vil kunne påvirke resultatet og varigheten.

Tannblekingen fjerner kun fargepigmenter som ligger øverst på emaljen, dvs at vi kan ikke endre fargen på ditt tannben.

 

Det er normalt med 1-5 toner lysere, men i noen tilfeller vil det ikke være endring dersom du ikke har fargepigmenter på din emalje som eks kaffe, røyk, snus, fargestoffer.

 

Tennene vil alltid bli freshere og renset. 

BEHANDLINGER

Kosmetisk Tannbleking m/plasmalys

Pris kr 3.800,-

KAMPANJEPRIS kr 1.900,-

Mer info

shutterstock_1845326422.jpg

Kan alle behandles?

Kriterier for tannbleking For å kunne bleke tennene må følgende kriterier være oppfylt:

  • Om du har fyllinger må de være av god kvalitet

  • Om du har hull (karies) må det behandles først

  • Overflatemisfarginger bør være fjernet 

  • Gravide og ammende behandles ikke.

  • Sensitive tenner anbefales ikke bleking eks tynn emalje , høye tannhalser

  • Tannkjøttet ditt må være friskt og du bør ikke ha andre sykdommer i munnen

  • Hatt tannlegesjekk (innen 1 år)

  • Du må være over 18 år (el. Foreldres sammtykke)

Har man bro, kroner eller fasetter vil dette ikke blekes på samme måte som den øvrige friske emalje. Den sikreste måten å få hvitere tenner på er og la en ekspert undersøke, forberede og deretter administrere behandlingen. Dette kan skje på 2 måter: Enten utføres tannblekingen hos en vanlig tannlege, alternativt ved en klinikk/salong som har spesialisert seg på tannbleking. Man bør kjenne til at hele og rene tenner gir tannblekingen et bedre resultat. 

 

Ett tannlegebesøk eller besøk hos en tannpleier for kontroll og rengjøring før en tannbleking vil derfor være en god investering. 

Alle som ønsker å benytte tannbleking skal ha vært hos tannlege i løpet av de siste 6 mnd før behandling. Dette er for å være sikker på at man ikke har hull i tennene. Er man under behandling for hull skal man ikke bleke før etter endt behandling. 

 

Behandlingen:
Først legger vi på en beskyttelse for tannkjøttet deretter legger vi en gel på ytterflaten av tennene som blir belyst av en spesiallampe. Lyset er ikke ubehagelig eller skadelig, ved riktig bruk. Hele behandlingen tar ca 45 min. 

Kunden skal unngå røyk, rødvin, te, cola og mat med fargestoffer minimum de første 48 timene etter behandlingen. Vi anbefaler at kunden skyller med fluor etter behandlingen.

Lyset:
Lyset som blir brukt er et plasmalys. Dette lyset ligger i den blå delen av det synlige spektrum og er ikke kreftfremkallende. Det er lys av kortere bølgelengde, som ligger til venstre for det synlige spektrum, som er kreftfremkallende (UV-lys, gammastråler m.m.) 

 

Disse produktene har vært på markedet i flere år, også i Norge, med hovedvekt på tannleger.

De vanligste spørsmålene om bleking av tennene:

Er bleking trygt: 
Studier viser at bleking 
produkter er absolutt en trygg og sikker behandlingsform. Lyset vi bruker er en plasmalampe med lysbølger innenfor det blå synlige spektrum.

Tar bleking lang tid? 
Ca 1 timer. Sammenlignet med tidligere, og mer kompliserte metoder, er klinikkbleking ved hjelp av plasmateknologi ekstremt tidsbesparende. Den gir utrolige estetiske resultater, og man trenger bare en behandling.

 

Blir resultatet bra? 
En blekeseanse med plasmalys gir ofte meget gode resultater for de aller fleste kundene. Allikevel skal man være klar over at enkelte kunder er mindre mottakelig for bleking. Av fysiologiske årsaker kan disse trenge ekstra behandlinger for å få et godt resultat.

Hvilke forventninger har du til behandlingen?
Hvis forventingene er for høye bør du vurdere om dette er rett behandling.

Info om sterkere tannbleking:
Dersom du en ønsker en tannbleking med sterkere peroxider anbefales det å gå til din tannlege .
Vi utfører ikke samme bleking som hos tannlegene ,men en kosmetisk tannbleking.

bottom of page