top of page
shutterstock_171246632.jpg

MASSASJE

Unn deg en pause i hverdagen og oppnå total velvære og ro. 

Massasje er den mest populære behandlingsformen i Norge.
Massasje fremmer generell helse og velvære samt reduserer muskelspenninger. Unn deg selv en pause fra ditt travle liv.
Vi utfører alt fra terapeutiske massasjer til mer aktive dypvevsmassasjer.

BEHANDLINGER

KROPPSPEELING 45 MIN

Kr 1.295

RENATA FRANCA SHAPING MASSASJE

Enkel Beh 1495,-
Kur 6 Beh Kr 7475,-

KLASSISK MASSASJE 50/80 MIN

Kr  1.195/1.595

ANTI STRESS AROMA MASSASJE 50/80 MIN

Kr 1.195/1.595

SKULDER/NAKKE/HODE MASSASJE 50 MIN

Kr 1.195 

SKULDER/NAKKE/HÅND MASSASJE 50 MIN

Kr 1.195 

SKULDER/NAKKE MASSASJE 20 MIN

Kr 695

HODEMASSASJE 30 MIN

Kr 895

RYGG/NAKKE MASSASJE 30/60  MIN

Kr 895/1.195

RYGG PEEL & RYGG/NAKKE MASSASJE 40 MIN

Kr 995

LEGG/FOT MASSASJE 50 MIN

Kr 1.195

HOT STONE MASSASJE 80 MIN

Kr 1.695

HOT STONE RYGG 40 MIN

Kr 1.295

KOPPING RYGG  40 MIN

Kr 1.295

GRAVID MASSASJE 50/80 MIN

Kr 1.195/1.595

GRAVID MASSASJE M/MINI FACE 80 /110 MIN

Kr 1.795/2.195

SPORTSMASSASJE MASSASJE 60/90 MIN

Kr 1.695/1.995

Mer info

shutterstock_171246632.jpg
rygg

Kroppspeeling 45 min

Nydelig kroppspeel som fjerner døde hudceller og gjør huden silkemyk. Anbefales alene eller sammen med en deilig massasje.

Renata Franca Shaping Massasje

Shaping massasje metode Renata Franca er en manuell massasje teknikk som bruker kraftige raske og stødige bevegelser over hele kroppen. Denne massasjen gir overraskende resultater da den stimulerer fettvevet og beveger og modellerer fettet i kroppen. Å elte klemme og gni er noen av manøvrene som gir kroppen en ny form og sikrer deg en kurvet silhuett. Det reduserer ødem og aktiverer blodstrømmen samt øker sirkulasjonen av ditt komplekse nettverk av kar som frakter væske gjennom kroppen noe som bidrar til å redusere cellulitter. Som et resultat vil kroppen få mindre hevelse og en bedre definert kontur i tillegg til å akselerere stoffskiftet. Anbefales også sammen med LPG og Bioslimming

Skulder/nakke massasje

Sliter du med stiv nakke vil dette løsne opp. Passer perfekt for deg med kontorjobb som jobber mye statisk.

Ryggmassasje 30 min

Nyt en god ryggmassasje for en sliten rygg.

Ryggmassasje 30 min / 60 min

Perfekt for deg som trenger å løse opp stive muskler. Anbefales ukentlig i 6-12 uker. 
Unn deg en avslappende eller hard ryggmassasje. Gi beskjed til din massør om du har spesielle vondter.

Kopping rygg 40 min

For deg som ønsker en dyp og hard massasje. Øker sirkulasjonen i dypere vev og løsner opp stive muskler. Her må du belage deg på røde merker i huden etter behandling. Kan vare i 1-2 uker etter behandling men det er individuelt.

Klassisk massasje 50 min / 80 min

Effektiv massasje av hele kroppen, bak, forran, ben og armer. rett og slett en nytelse for kroppen og effektiv for deg med spesifike problemer i muskler og sener eller er spent og stresset. Øker blod og lymfesirkulasjonen. Den viktigste oppgaven massasjen har er å løse opp i spenninger i muskulaturen av ulik årsak. Man kan også forebygge skader og spent muskulatur gjennom noen massasjetimer. Det er en fin måte å løse opp i smerter og stivhet i muskel og skjelettsystemet.

Sportsmassasje 60 min / 90 min

Sportsmassasje er dypere og mer energisk enn klassisk massasje. Vi bruker kombinasjon av manuelle og maskinelle teknikker. Sportsmassasje er egnet for idrettsutøvere og mennesker som driver med vanskelig, fysisk arbeid. Sportsmassasje kan enten være rehabiliterende eller forberedende. Den rehabiliterende massasjen hjelper med å rehabilitere muskler etter treninger eller langvarig fysisk arbeid. Den forberedende, intensive og dype sportsmassasjen stimulerer og forsterker muskler, og forbereder musklene til trening. Forskning viser at massasje gjør oss avslappet, reduserer stress og øker flere gunstige hormoner. Massasje kan minske smerter, senke blodtrykket og hjelpe mot lettere psykiske plager.

Hodemassasje 40 min

Unn deg en nydelig hodemassasje alene eller sammen med din kroppsmassasje. Hodemassasjen inkluderer ansikt, nakke og decolletè. Anbefales!

Anti stress aroma massasje 50 min / 80 min

Anti stress aroma massasje er en roligere og lettere massasje uten dyptgående grep. Teknikken er mer glidende og overflatisk. Egner seg godt hvis du bare ønsker å slappe av eller har mye vondt i kroppen. Eteriske oljer (aroma-oljer) blir blandet spesielt for deg, og behandlingen kan løse opp både psykiske og fysiske spenninger.

Gravidmassasje 50 min / 80 min

Nå som du er gravid er det ekstra viktig å ta vare på deg selv og barnet i magen. Gravidmassasje er spesielt utviklet for deg som snart skal bli mor. Under svangerskapet skjer det en del endringer i kroppen, og massasje kan hjelpe mot mange av de plagene en kan få av at kroppens tyngdepunkt forandrer seg – blandt annet i bekken, rygg og nakke. Gravidmassasje passer for alle gravide fra 2. trimester (4 mnd) og frem til termin.

Fotmassasje 50 min

Unn deg en fot, legg og lår massasje for slite bein etter trening eller for deg med dårlig sirkulasjon. Anbefales spesielt til joggere og for deg som trener mye.

Cellulite shape massage 40 min / 60 min

Cellulite Shape massasje benytter en spesiell massasjeteknikk utviklet spesielt for å bekjempe cellulite. Vi anbefaler 6-12 behandlinger. Det er en dyp bindevevsmassasje som er effektiv mot cellulittene fordi den fysisk går inn å knuser fettcellene og fettansamlingene, samt setter i gang sirkulasjonen og fjerner oppsamlet væske. I massasjen benytter vi diverse apparater og kopper, harde tak og lymfedrenasje. Det er meget mulig at du vil oppleve behandlingen som smertefull, men vi tilpasser behandlingen etter hvilken grad av cellulite du har. Behandlingen egner seg ikke for personer med en bakgrunn av nyresykdommer, hepatitt eller annen leversykdom. Vi behandler ikke gravide og ammende, de som har hyperkolesterol, diabetes eller tidligere gjennomgått bypass. Dette gjelder også dem som har fjernet lymfeknuter, har pågående hjerte-karsykdom eller nylig har gjennomgått operasjoner.

Cellulit shape massage inkl maske 80 min

For deg som ønsker en ekstra hard behandling for å redusere cellulitter. Behandlingen inkluderer spesialmaske på mage, rumpe og lår. For deg som ønsker en ekstra hard behandling for å redusere cellulitter Legg lår rampe. Cellulite Shape massasje benytter en spesiell massasjeteknikk utviklet spesielt for å bekjempe cellulite. Vi anbefaler 6-12 behandlinger. Det er en dyp bindevevsmassasje som er effektiv mot cellulittene fordi den fysisk går inn å knuser fettcellene og fettansamlingene, samt setter i gang sirkulasjonen og fjerner oppsamlet væske. I massasjen benytter vi diverse apparater og kopper, harde tak og lymfedrenasje. Det er meget mulig at du vil oppleve behandlingen som smertefull, men vi tilpasser behandlingen etter hvilken grad av cellulite du har. Behandlingen egner seg ikke for personer med en bakgrunn av nyresykdommer, hepatitt eller annen leversykdom. Vi behandler ikke gravide og ammende, de som har hyperkolesterol, diabetes eller tidligere gjennomgått bypass. Dette gjelder også dem som har fjernet lymfeknuter, har pågående hjerte-karsykdom eller nylig har gjennomgått operasjoner. Kan kombineres med Bioslimming og LPG.

Lymfedrenasje 50 min

Lymfedrenasje aktiverer lymfesystemet og er en massasje av lymfegangene. Lymfedrenasje er en behandling som går grundig til verks, og setter blant annet i gang flere renselsesprosesser i kroppen. Behandlingen går ut på at terapeuten bruker lette pulserende trykk med hendene for å stimulere lymfesystemet. Den milde massasjeformen fører lymfevæsken fra vevet til lymfeknutene, som renser lymfevæsken før den går ut i de store lymfeårene og videre tilbake til blodet. Kjemikalier fra mat vi har spist eller fra kosmetikk vi har brukt lagres i kroppen vår i årevis. Giftstoffene forsvinner inn i lymfesystemet og hoper seg opp, og kan deretter skape en rekke ubalanser i kroppen. Hvis man trener aktivt blir man kvitt en del av giftstoffene gjennom svette og urin, men har man en stillesittende og lite aktiv hverdag kan man ofte trenge hjelptil å få i gang sirkulasjonen med lymfedrenasje. Lymfedrenasje er også bra for de som har nedsatt immunforsvar og er plaget med gjentatte infeksjoner. Preges du av stress i hverdagen, har du lavt energinivå eller har du rett og slett bare en altfor stillesittende livsstil kan dette være en behandlingsmetode som passer for deg.

Hotstone 50 min / 80 min

Massasje med varme steiner er en deilig behandling som gir en fantastisk avspenning av muskulaturen. Hot Stone lindrer muskelsmerter samtidig som blodsirkulasjonen i huden økes og beroliger alle sanser i vår stadig mer aktive og stressende hverdag. Fantastisk massasje med varme lavasteinar. Må prøves!

Gravid
Klassisk
anti-stress
cellulitte
hot stone
Lymfe
Hode
kroppspeeling
koppng
sportsmassasje
fot
skulde nakke
Renata Franca
bottom of page