top of page

Acerca de

shutterstock_1845402610.jpg

SKINBOOSTER

Injeksjoner med Skinbooster har helt unike egenskaper som strammer opp og fukter huden på dypet, bedrer hudkvaliteten med vitaminer og antioksidanter som gir et naturlig og friskt utseende.

BEHANDLINGER

Skin Booster Redensity

1 ml  kr 3.490,-

2 ml  kr 4.490,-

3 ml  kr 5.490,-

5 ml  kr 8.990,-

Mer info

shutterstock_1845402610.jpg

Teosyal Redensity 1 passer utmerket for de som vil se freshere ut med mindre rynker og mer glød, men som ikke har behov for større volumøkning med filler. Den vil også gi ny spenst og vitalitet, samtidig som den over tid har god effekt på fine linjer og rynker.

Teosyal Redensity I gir en fullverdig generell hudforbedring med en kombinasjon av vitaminer, antioxidanter, aminosyrer og hyaluronsyre. Det er en mellomting mellom tradisjonelle fillere og mesoterapi.

Denne cocktailen av næringsstoffer som injiseres i huden virker foryngende på cellenivå ved at den bidrar til økt produksjon av collagen og elastin. Både kvinner og menn i alder fra slutten av 20-årene og oppover kan ha glede av denne behandlingen. Behandlingene kan utføres på ansikt, hals, decolletè og hender.

Under behandlingen injiseres det flere mikrodoser av hyaluronsyre inn under huden ved hjelp av tynne nåler. Du kan få god bedøvelse i forkant av behandlingen slik at det er lite smertefullt. Blåmerker kan forekomme og kan dekkes til med makeup etter 24 timer.

For optimalt resultat anbefales 3 behandlinger med 2-3 ukers intervall, selv om du kan se resultat etter første behandling.

Hudkvaliteten og resultatet blir også gradvis bedre gjennom 6–12 måneder etter behandlingen.

skinbooster
bottom of page