top of page
39.jpg

MESOTERAPI

Begrepet «Meso» er hentet fra mesoderm eller det midtre laget av huden.

Mesoterapi er en behandling som stimulerer det mellomste laget av huden, og som behandler et bredt spekter av hudtilstander.

Mesoterapi er en sikker, progressiv og effektiv teknikk .

Mesoterapi utføres direkte i behandlingsområdet og i ulike gjentatte økter, og minimerer dermed bivirkninger og allergier.

 

 Mesoterapi er et effektivt alternativ eller komplement til kjemisk peeling.

I motsetning til kirurgi, er mesoterapi mindre smertefullt og krever ingen nedetid.

BEHANDLINGER

Mesoterapi glow face

Pris kr 2.495,-

Øye mesoterapi

 

Pris kr 1.295,-

Mesoterapi hair flash

 

Pris kr 2.495,-

Mer info

39.jpg
glow face
øye
hair flash

Mesoterapi glow face

Mesoterapi brukes for å tilføre antioksidanter, peptider, vitaminer og hyaluronsyre til huden i ansiktet ditt. Behandlingen kan ses på som en innvendig fuktighetskrem og en vitaminshot til tørr og sliten hud. Mesoterapi gir økt elastisitet, fuktighet og glød i huden med langvarige resultater. Behandlingen gir huden den hjelpen den trenger til å forbedre og fornye seg selv og gir økt hudkvalitet til alle aldre. Denne behandlingen er helt fantastisk og bør være selve grunnsteinen i enhver estetisk behandlingsplan. Mesoterapi egner seg godt for: Å glatte ut ansiktsrynker og fine linjer i huden Å redusere aknearr og strekkmerker Tørr hud som trenger en fuktighetsboost Å tilføre næring og vitaminer dypt ned i huden Å forbedre tynn og slapp hud.

Øye mesoterapi

En komplett behandling som er ment for å opprettholde en fast og lysnet øyekontur. Mesote-rapi rundt øyet virker effektivt mot rynker, poser under øyne, tap av fasthet og mørke ringer. Øyekonturen er et følsomt og problematisk område, men ved bruk av Mesoterapi rundt øyet vil utfordringene som poser og mørke sirkler under øyne reduseres. Behandlingen består blant annet av peptider og hyaluronsyre som forsterker hudens fasthet, øker fuktigheten i huden og reduserer rynker.

Mesoterapi hair flash

Mesoterapi Hair Flash er en behandling for menn og kvinner med hårrelaterte problemer som tap av tetthet, androgen alopecia, tørrhet, skjørhet, og tynt hår. Produktet gjenoppretter en effektiv mikrosirkulasjon i hodebunnen og revitaliserer hårsekkene. Det er en effektiv formel designet for å bekjempe tynt hår, stimulere til gjenvekst og redusere hårtap. Takket være vasodilatoraktiviteten til Centella Asiatica og gingko-ekstrakter øker det blodstrømmen og oksygerer hodebunnen.

bottom of page