top of page
39.jpg

MESOTERAPI

Begrepet «Meso» er hentet fra mesoderm eller det midtre laget av huden.

Mesoterapi er en behandling som stimulerer det mellomste laget av huden, og som behandler et bredt spekter av hudtilstander.

Mesoterapi er en sikker, progressiv og effektiv teknikk .

Mesoterapi utføres direkte i behandlingsområdet og i ulike gjentatte økter, og minimerer dermed bivirkninger og allergier.

 

 Mesoterapi er et effektivt alternativ eller komplement til kjemisk peeling.

I motsetning til kirurgi, er mesoterapi mindre smertefullt og krever ingen nedetid.

BEHANDLINGER

Gold Glow Mesoterapi

Pris kr 2.495,-

KAMPANJEPRIS 1.495,-

Hydra Mesoterapi

 

Pris kr 1.495,-

Lift Mesoterapi

 

Pris kr 1.495,-

Pigment Mesoterapi

 

Pris kr 1.495,-

Eye Mesoterapi

 

Pris kr 1.295,-

Hair Mesoterapi

 

Pris kr 2.495,-

Mer info

39.jpg
gold glow
hydra
lift
pigment
eye

Gold Glow mesoterapi

Kombinasjon av alle de beste serumene for din hud! Easy Touch-stempelet består av 20 gullbelagte nåler som lager kanaler i huden slik at vi får næringsstoffer og fuktighet 0,5 mm ned i huden, akkurat der de skal virke. Deretter tilfører vi huden den perfekte coctailen som øker hudens volum, plumper og gir umiddelbart løft. Dette tilsammen gir WOW-effekten du vil elske!

Dette gjør behandlingen:

  • Gir glød

  • strammer opp

  • intenst fuktighetsgivende

  • glatter fine linjer

  • reduserer porer

  • revitaliserer

  • nøytraliserer frie radikaler

  • stimulerer stamceller

 

Hydra Mesoterapi

Mesoterapi Hydra formel er en målrettet behandling mot rynker og slapp hud. Formelen har sterk restrukturerende, fuktighetsgivende og strammende egenskaper.

Organisk silisium er hovedbestanddelen i denne formelen, med forskjellige effekter som blokkerer frie radikaler, reduserer rynker og øker hudens fasthet. Formelen suppleres med DMAE og hyaluronsyre for å øke den oppstrammende effekten. Hyaluronsyre stimulerer kollagensyntesen, gir fuktighet og en umiddelbar volumiserende effekt.

Takket være dette eksklusive produktet, kan slapp hud effektivt behandles og du oppnår et naturlig foryngende resultat. 

Lift Mesoterapi

Mesoterapi Lift er en booster og revitaliserende meso basert på 63 aktive ingredienser.

Behandlingen virker revitaliserende og dypt hydrerende på hud som trenger en lysnende behandling for en klarere hudtone, har mangel på elastisitet eller fylde. Forbedringen av den behandlede kutane tilstanden er progressiv og kumulativ, selv om resultatet er synlig fra den første behandlingen. Huden er mer hydrert og tonet og blir gradvis mer strålende og jevn. Huden er omstrukturert, fastere og synlig forynget.

Pigment Mesoterapi

Mesoterapi Pigment er den ultimate behandling mot pigmentering og for utjevnende effekt. Pigmentering er kanskje den vanskeligste indikasjonen for behandling, da det er en kontinuerlig prosess. For å oppnå effektive resultater, jobber vi målrettet mot to mekanismer: På melanocyttene for å redusere produksjonen av melanin, og på overfladiske hudlag ved å produsere myk peeling for å stimulere hudregenereringen for å eliminere de overfladiske cellene som er ladet med pigmenter.

​Etter få applikasjoner lysner hudtonen og det oppnås imponerende resultater på lang sikt. Vi anbefaler å fullføre white-up behandlinger med ekseption hudpleie spesielt all-day shield og white-up sorbet.

Eye Mesoterapi

Mesoterapi eye er en komplett behandling for å opprettholde en fast og lysnet øyekontur.

Øyekonturen er et følsomt og problematisk område, men bruk av Ultim-eyes bidrar til å behandle og forhindre alle utfordringer for dette følsomme området i ett produkt: poser og mørke sirkler under øyne, rynker, slapp hud og tørrhet.

​Peptider og hyaluronsyre forsterker hudens fasthet, øker fuktigheten i huden og reduserer rynker. Acetyltetrapeptid-5-peptid kjemper mot ødemdannende mekanismer, forbedrer elastisiteten og hudens jevnhet. Koffein aktiverer eliminering av væsker og blodpigmenterte pigmenter som er ansvarlige for mørk sirkelfarge, det virker også for å redusere lokal betennelse.

En unik synergi for å oppnå en vakker, opplyst øyenkontur.

Hair Mesoterapi

Mesoterapi Hair Flash er en behandling for menn og kvinner med hårrelaterte problemer som tap av tetthet, androgen alopecia, tørrhet, skjørhet, og tynt hår. Behandlingen gjenoppretter en effektiv mikrosirkulasjon i hodebunnen og revitaliserer hårsekkene. Det er en effektiv formel designet for å bekjempe tynt hår, stimulere til gjenvekst og redusere hårtap.

hair
bottom of page