shutterstock_1918309769.jpg

RYNKEBEHANDLINGER

Generell info om Botulinum Toxin:

Botulinumtoksin er et registrert legemiddel og krever derfor rekvirering av lege ved første gangs behandling. Denne lege godkjenningen har en varighet på 1 år. Ved endret helsetilstand i denne perioden er ny lege godkjenning før behandling pålagt.

OBS! Dette kan gjøres enkelt via en SMS hvor du fyller ut et skjema som legen signerer. Ta kontakt med klinikken på tlf, privat melding eller e-mail så skal vi sende en SMS til deg. Dette medfører INGEN ekstra kostnad for deg som kunde og er helt GRATIS.

BEHANDLINGER

Rynkebehandlinger

1 omr kr 2.590,-

2 omr kr 3.890,-

3 omr kr 4.990,-

Gummy Smile

 

 

Kr 2.490,-

Lip Flip

 

 

Kr 1.990,-

Bunny Lines

 

 

Kr 2.590-

Overleppe/Røykelinjer

 

 

Kr 2.590-

Dao (for sur munn)

 

 

Kr 2.590-

Mentalis (hake)

 

 

Kr 2.590-

Brynsløft

 

 

Kr 2.590-

Tanngnissing

 

 

Pris kr 4.790,-

Svettebehandling

 

 

Pris kr 5.490,-

Platysma (linjer på halsen)

 

 

Pris kr 3.890,-

 

Mer info

shutterstock_1918309769.jpg

Toxinet injiseres med en engangssprøyte med en svært tynn spiss. Det er lite ubehag knyttet til behandlingen, og den tar cirka 15 minutter.

Det tar 2-3 dager før Toxinet begynner å virke og inntil 2 uker før man får full effekt.
Effekten er forbigående og varer i snitt 3-6 måneder etter første behandling, men enkelte kan oppleve en betydelig lengre virkning.

For optimal effekt anbefales et vedlikehold på 2-3 ganger per år. Vitenskapelige studier viser imidlertid at effekten av Toxinet blir lenger etter hver ny behandling, noe som sannsynligvis skyldes at muskelen som blir blokkert av Toxinet etter hvert blir mindre og svakere, fordi den ikke brukes.

Alle behandlinger som er virksomme vil også kunne gi bivirkninger og komplikasjoner. Bivirkninger av Toxinet er svært sjeldne, selv etter at produktet har vært i bruk i over 10 år i 60 ulike land. Den vanligste bivirkningen er en liten blodutredelse på selve innstikkstedet. Unntaksvis kan Toxinet gi en svekkelse av nærliggende muskler. Dette er imidlertid forbigående. Det finnes ingen eksempler på varige mén etter Toxin behandling.

Hvem egner seg ikke for behandlingen?
Gravide/ammende, Muskelsykdom. Allergi mot botox. Aldersgrense: 20 år
Kontakt oss i dag for gratis og uforpliktende konsultasjon!


Det er viktig å vite at forundersøkelse/ diagnose knyttet til behandling med toksin må utføres av vår ansvarlige lege i henhold til helsepersonell loven §4, og forskrift om legemiddelhåndtering §7, andre ledd.

Rynkebehandlinger

Botox-behandling er spesielt egnet for bekymringsrynker mellom øyenbrynene, smilerynker og linjer i pannen, der effekten tydelig sees.

I svært små, fortynnede doser kan toxinet sprøytes inn i enkelte av ansiktsmusklene for å glatte ut rynker.

Botox er et medikament (botulinumtoksin A) som blokkerer sammentrekningen av musklene, slik at musklene kan slappe av. Denne virkningen oppstår ved at toxinet blokkerer nerveimpulsene til små ansiktsmuskler og hindrer at disse trekker seg sammen. Derved vil den overliggende huden glatte seg ut og rynkene bli grunnere/ forsvinne.

Gummy Smile

Dersom du er plaget av at mye av tannkjøttet vises når du smiler, kan du med en enkel injeksjonsbehandling få fjernet problemet.

Gummy smile er et uttrykk som betyr å vise mye tannkjøtt når man smiler. Dette skyldes at muskelen som trekker overleppen oppover er overaktiv, og dermed vil løfte overleppen opp slik at tannkjøttet blir synlig. For mange er dette skjemmende. Dette kan enkelt behandles ved å injisere 2-4 stikk med toxin, som får muskelen til å slappe av.

Behandlingen er svært skånsom, og raskt over på få minutter.

Lip FLip

Dersom du har en overleppe som vender innover når du smiler og ønsker en illusjon av mer fylde, kan dette behandles med injeksjonsteknikken lipflip.

Ved lipflip teknikk settes 4 små stikk med toxin i overleppens muskulatur, slik at leppen «slapper av», og ikke vender innover når man smiler. Dette skaper dermed en illusjon av fyldigere lepper.

Kan kombineres med leppefiller.

Bunny Lines

Dersom du er plaget over linjene som kommer når man rynker på nesen, kan disse enkelt behandles med en liten dose toxininjeksjon.

Bunnylines er et uttrykk som brukes om de fine linjene som kommer når man rynker på nesen. Ofte vil disse bli mer fremtredende når man behandler andre ansiktsmuskler, slik som eks. «sinterynke», ved at nesemuskelen kompenserer. Derfor er det mange som kombinerer dette området med for eksempel panne, sinterynke og kråketær.

Overleppe/Røykelinjer

Periorale rynker, også kalt røykelinjer, er fine eller dypere linjer som oppstår rundt munn og lepper. Når vi blir eldre, kan dette være et av de første områdene vi utvikler rynker.

Som de fleste linjer i ansiktet, er genetikk, soleksponering og røyking medvirkende faktorer. Røkelinjer blir også påvirket av muskelaktivitet i området.

Dersom man ønsker å minimere eller forebygge disse rynkene, kan disse enkelt behandles med en liten dose toxininjeksjon.

Dao (for sur munn)

Ved en ubalanse i muskulaturen rundt munnen opplever mange at munnviken blir dratt nedover og ender opp med det vi kaller «Sur munn». Årsaken til sur munn skyldes at man har sterke muskler som drar munnvikene nedover.

Det kan enkelt behandles med en liten dose toxin injeksjon. Injeksjonsbehandlingen lammer depressor anguli oris muskelen som trekker munnvikene nedover, dette resulterer i at munnvikene rettes ut og du får et gladere uttrykk.

Kan med fordel benyttes sammen med filler for å løfte munnviken

Stram hake/Mentalis

Stram mentalis muskel kan gjøre haken for stram. Huden blir ruglete og ujevn ved bruk av ansiktsmimikk, spesielt når man snakker. Injeksjon i denne muskelen vil gjøre at den slapper av og hakepartiet vil få glattere hud og bli mer markert.

Brynsløft

Her får øyenbrynene et løft. Du kan velge å løfte hele brynet eller deler av det. Når den behandlede muskelen orbicularis oculi blir avslappet får øyenbrynet et løft og du får et mer våkent blikk.

Kan med fordel kombineres med musklene i deler av glabellakomplekset for best effekt. Hvis du ønsker å gjøre dette i kombinasjon tilsvarer det 1 område botox i pris.

Tanngnissing

Toxin injeksjon kan hjelpe mot tanngnissing og anspent kjevemuskulatur ved å gi en avslappende effekt i muskulaturen i kjeven. Dette behandles med 2-5 stikk på hver side.

Tanngnissing (bruxisme) er et vanlig problem som oppstår når tennene presses og gnis mot hverandre. Tanngnissing skjer oftest om natten. Årsaken kan være stress, overaktive tyggemuskler eller bitt-feil. Tilstanden kan overbelaste tenner, kjevemuskulatur og kjeveledd og føre til at kjeven blir bredere og mer maskulin i utseende.

Ved å injisere riktig mengde toxin i kjevemuskulaturen, kan tanngnissing reduseres kraftig. Noen vil også kunne oppleve å få et smalere ansikt, da muskelen reduseres.

Om Svettebehandling

Dersom du er plaget med overdreven/uønsket svette i armhuler, hender eller føtter kan dette effektivt behandles med toxin injeksjoner.

Hensikten med behandlingen er å minimere svetteproduksjonen for økt fysisk og sosial komfort, og ikke å eliminere svettingen totalt.

Hyperhidrose er en tilstand med plagsomt økt svetteproduksjon, oftest i armhulene, i håndflatene eller på føttene. Ved hyperhidrose blir nervene som skal trigge svettekjertlene, overaktive og utløser mer svette når det ikke er nødvendig. Problemet forsterkes når du er under stress eller er nervøs.

Botox blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Produktet virker kun der det blir injisert, ikke på resten av kroppen og kan brukes ved behandling av svette i bla. ansikt, armhuler, håndflater og føtter.

Behandlingen tar ca 30-45 minutter, avhengig av hvor store områder man ønsker å behandle.

Virkningen av behandlingen inntrer etter 4-10 dager og varer i 4-12 måneder. Effekten er reversibel og man kan gjenta behandlingen ved behov. Effekten varer som oftest lengre etter gjentatt injeksjon. Aktiviteten til svettekjertlene vil avta etter gjentatte behandlinger og vil hos de fleste føre til mindre svette på sikt.

FØR BEHANDLING: Vi anbefaler at du barberer deg under armene og evt smører med Emla krem 30 min. før behandling. (Kan kjøpes reseptfritt på apoteket).

Platysma (linjer på halsen)