top of page
shutterstock_1412202824.jpg

UCW DETOX

Universal Contour Wrap UCW (Universal Contour Wrap) er det nyeste på detox-fronten og kan vise til gode resultater på fjerning av avfallsstoff i vevsvæsken. UCW er en effektiv behandling for alle som er på utkikk etter en kick-start for å komme i form, samtidig som det er en fantastisk bra avgifting av kroppen. UCW er ikke en slankebehandling men en sterk detox.
 

Universal Contour Wrap Classic er kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger av Harper's Bazaar og vinner stadig tester, sist i Supersize vs Superskinny på britiske Channel. Universal Contour Wrap Classic er effektiv for alle som er på utkikk etter en "kick-start" for å komme i form! 

Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, men med et gjennomsnittlig tap på mellom 15- 30 cm etter første behandling grunnet sterk avgifting! 

BEHANDLINGER

UCW Detox 1 behandling

Pris kr 1.790,-

UCW Detox Kur med 3 behandlinger

Pris kr 4.500,-

Mer info

shutterstock_1412202824.jpg

Hvordan Fungerer Behandlingen
 

Kombinasjonen av den unike, naturlige klassiske leireblandingen og spesialistens wrapping-teknikker er hva som gjør den klassiske body wrap så vellykket.


Leireblandingen trekker ut giftstoffer mens wrapping-teknikken effektivt komprimerer det myke fettvevet. Dette gir en umiddelbar innstramming, fasthet og kroppstonende effekt.


Etter behandlingen forblir den klassiske leireblandingen i porene på huden og innstrammingen kan fortsette i 3 – 4 dager til. Vi anbefaler at du kun vasker deg med lunkent vann i denne perioden, selv om dette er valgfritt.

Dette er ikke en vannlatingsbehandling. Faktisk så anbefaler vi at du regelmessig drikker vann etter behandlingen for å forbedre avgiftningen, som skyller giftstoffene ut av kroppen din.

bottom of page