top of page
oksygenbehandling.jpg

OKSYGENBEHANDLING

En Rejuvenation infusjon er mild, avslappende og beroligende og passer for alle hudtyper. Behandlingen er den perfekte partner for mange andre behandlinger og kan øke effekten av andre behandlinger som for eksempel hudsliping eller fruktsyrepeelinger.

Intraceuticals bruker naturlige hypo-allergeniske produkter for å nøytralisere skadelige frie radikaler og for å infusere de helende egenskapene av deres unike formler. Antioksidanter og vitaminer blir fraktet ned i huden og gir økt celle fornyelse og regenerering av huden. 

Oksygen Teknologi leverer terapeutisk gradert oksygen som gir et beroligende miljø for huden.

Rejuvenation Serum stimulerer regenereringen av nye celler og produksjonen av elastin og collagen, ”fyller opp” huden for å gi en synlig reduksjon av fine linjer og rynker.

Intraceuticals Rejuvenation serum består av en base av Hyaluronic syre- en ingrediens som finnes naturlig i huden og som er kjent for sine fantasiske egenskaper som bærer for andre ingredienser. Kraftige antioksidanter som inkluderer Vitamin A, C, E og Grønn te nøytraliserer frie radikaler og en høy konsentrasjon av supre fuktighetsgivere sørger for å gi huden perfekt fuktighet og fyldighet.


Når du forlater salongen er de fysiske resultatene av en Intraceuticals behandling synlige og de vil vare en stund. Den milde prosessen er ikke-irriterende, smertefri og trygg både under og etter behandlingen.

BEHANDLINGER

O2 Face Madonna Behandling

Pris kr 1.495,-

O2 Face Madonna Behandling m/AHA fruktsyre

Pris kr 1.695,-

O2 Face Madonna Behandling m/ krystallsliping

Pris kr 1.795,-

Mer info

oksygenbehandling.jpg

O2 Face Madonna Behandling

En Intraceuticals Rejuvenation infusjon er en unik opplevelse som gir umiddelbare resultater du både kan se og føle.

Etter en 50 minutters behandling føles og ser huden din yngre ut.

Ansiktet vil føles mykt og rent, næret og fuktet. Synligheten av fine linjer og rødhet er synlig redusert og huden føles fornyet, frisk og strålende. 

O2 Face Madonna Behandling m/AHA fruktsyre

En Intraceuticals Rejuvenation infusjon er en unik opplevelse som gir umiddelbare resultater du både kan se og føle. Her legger vi i tillegg AHA fruktsyrer før behandlingen for å forbedre hudens opptak av serumets ingredienser.

Etter en 60 minutters behandling føles og ser huden din yngre ut.

Ansiktet vil føles mykt og rent, næret og fuktet. Synligheten av fine linjer og rødhet er synlig redusert og huden føles fornyet, frisk og strålende.

O2 Face Madonna Behandling m/ krystallsliping

Her utføres en manuell krystallpeel før innslusingen av o2 serumet. En Intraceuticals Rejuvenation infusjon er en unik opplevelse som gir umiddelbare resultater du både kan se og føle.  

Som en engangsbehandling for å friske opp huden, eller som kur for hud tilstander som: acnearr, sliten og grov hud, linjer m.m.

Gir økt spenst til huden. Avsluttes med spesialampulle og alginatmaske tilpasset din hudtype. En meget populær behandling!

Vakuum-effekten

 • Stimulerer blodsirkulasjonen 

 • Stimulerer cellefornyelsen 

 • Øyeblikkelig gjenoppliving av trette muskler 

 • Stimulerer lymfesystemet.

Fordeler med Skin Abrasive systemet

 • Øyeblikkelig synlige resultater 

 • Reduserer moderate tidlige aldringstegn som furer og rynker 

 • Reduserer store porer, renser tette porer og fjerner sorte prikker 

 • Perfekt for acnehud 

 • Perfekt mot solskadet hud 

 • Meget effektivt ved uønskede pigmentflekker 

 • Øker produksjonen av collagen og elastinfibre 

 • Foryngelse av huden med forbedret teint, mykhet og muskelbalanse 

 • Forbedring av strekkmerker

oksygenbehandlinger
bottom of page