top of page
shutterstock_1618758067.jpg

FILLER

Vi har lang erfaring, kunnskap og kompetanse innen ansikts skulpturering.

En filler er som regel et hyaluronsyre basert produkt som injiseres i huden for å øke hudens smidighet og fylle ut rynker. V

i benytter de beste og mest anerkjente fillerne på markedet Teosyal og Juvedérm.

Behandlingene gir umiddelbart synlige resultater.

OBS! 20 års aldersgrense.

Når vi blir eldre mister huden sin elastisitet, ansiktsvolum samt leppe volumet reduseres og linjene i ansiktet mer fremtredende. Dette skyldes blant annet at mengden hyaluronsyre i eldre hud er lavere og den absorberer væske.

Behandling med fillere kombineres ofte med Botox behandling og medisinske rynke-kremer for å få den beste effekten.

Noen ganger, hvis kunden har store volum tap, må man fylle over flere omganger for å bygge opp ansiktet igjen for å oppnå ønsket resultat.

Er du usikker på hva du egentlig trenger, hvor det bør fylles og hvor mye, så anbefaler vi deg komme på en gratis konsultasjon til en av våre kosmetiske sykepleiere, så hjelper vi deg gjerne!

Det viktigste er at man skal oppnå naturlige resultater, uavhengig av kundens utgangspunkt. Mengde og type filler varierer altså veldig fra person til person.

Behandlingene tar alt fra 15-60 min, alt etter område som skal behandles. Injeksjonen er ikke særlig smertefull fordi fillerene inneholder en liten del av bedøvelsesmidlet Lidokain.

BEHANDLINGER

Leppefiller 

Pris kr 4290,- 

Kampanjepris kr 3.790,-

Øye

 

Pris kr 3.990,-

Kinnben Volum 

 

Pris kr 6.990,-

Nasale Linjer 

 

Pris kr 4.490,-

Marionette Linjer

 

Pris kr 4.490,-

Mer info

shutterstock_1845402610.jpg
Leppefiller
Teosyal øye
Kinnben
Nasale linjer
Marionette

TEOSYAL & JUVÉDERM
Dette er markedets mest brukte hyaluronsyre fillere. De gir et naturlig resultat, og er basert på moderne monofase cross-linking teknologi med hyaluronsyre som er identisk kroppens egen hyaluronsyre. De består av 100% ren hyaluronsyre, inneholder ingen giftstoffer, er økologisk og nedbrytbart. Dette er de mest foretrukne HA-fillerne fordi de gir det beste og mest langvarige resultatet. Begge inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain og gjør injeksjonsprosessen skånsom og forbundet med lite ubehag.

Leppefiller 

Filler er et fantastisk produkt om man ønsker seg en mer definert leppekontur, rette opp asymmetri eller få tilført mer volum.

For å behandle lepper bruker vi ulike typer fillers, alt etter utgangspunkt og ønsket resultat. Hvor mye som injiseres avhenger av ditt ønske om volum, form og fasong.

Har du naturlig en smal overleppe kan leppefiller også kombineres med en ”Lipflip”, som innebærer en muskelavslappende injeksjon i kanten på overleppen for å forhindre at overleppen blir smalere når du smiler.

En injeksjonsbehandling av lepper kan oppnå følgende:

  • Skape mer leppevolum

  • Gi mer fukt til leppen

  • Definere leppekonturen

  • Gjøre munnvikene gladere

  • Redusere «røykerynker» rundt munnen

  • Redusere naturlig skjevhet

  • Skape en mer definert leppekant

  • Gi et diskret løft av leppen

  • Hindre at leppen dras innover når man smiler

Det benyttes alltid bedøvelseskrem ved leppebehandling, slik at man opplever minimalt med ubehag fra stikkene. Det er normalt å føle noe ubehag i form av, hevelse, rødhet/blåmerker eller ømhet i det behandlede området. Dette går som regel over etter noen dager, maksimalt 1–2 uker.

Leppe behandlingen gir umiddelbar effekt. Effekten av behandlingen varer i gjennomsnitt ca 6-12 mnd. avhengig av hudtype, livsstil og alder.

Tear Through - Filler under øynene

Mørke ringer eller søkk under øynene skyldes tapt volum i området rundt øynene. For noen kan dette oppleves plagsomt, og gi en følelse av at man ser eldre eller litt sliten ut.

Tear Trough er en behandling hvor spesialutviklet hyaluronsyre filler (Redensity 2) injiseres i innsøkkene under øynene for å gjenopprette tapt volum mellom nedre øyelokk og øvre del av kinnet. Har du dype innsøkk kan 1 ml bli i det minste laget. I slike tilfeller anbefales enda en behandling a 1 ml for å optimalisere resultatet. Det anbefales å vente 14 dager med neste behandling.

 

Du kan få små stikkrelaterte blåmerker etter behandlingen. Disse forsvinner av seg selv og kan sminkes over dagen etter behandling.

Resultatet varer ca. 12 måneder.

Kinnben

Etter hvert som du eldes vil du miste fett og kollagen i kinn regionen som kan føre til et sigende, uthult eller «dratt» ansiktsuttrykk.

Forsterking av kinnben resulterer i en fremheving av en V-form som feminiserer et kvinneansikt, motvirker tyngdekraften og reduserer fine linjer flere steder i ansiktet.

Kjevelinje

Behandlingen passer for alle som ønsker å fremheve kjevelinjen og få et mer markert uttrykk og hos de med ujevnheter eller som ved alderen har fått hengende hud.

Kjevelinjen definerer maskulinitet hos menn og gir mer karakter hos kvinner. Vi tilpasser behandling etter dine ønsker, om det er mer maskuline eller feminine trekk.

Hos noen vil det og gi en svært god effekt å supplere med filler i kinnben for et ekstra løft.

Hake

Størrelsen på haken kan ha svært mye å si for proporsjonene i ansiktet. Enten man ønsker en mer definert hake, en skarpere profil eller å jevne ut linjen mellom munn og hake kan filler være noe for deg.

Med filler kan vi øke projeksjonen, så vel som å redusere kløft eller gjøre den enten mer maskulin eller feminin. Behandlingen kan også få dobbelthake til å bli noe mindre fremtredende, samt skape mer harmoni i kjevelinjen.

Nasale Linjer 

De nasolabiale rynkene er de dype linjene som løper fra hver side av nesen og ned mot munnen. Disse linjene kan tydelig sees når vi smiler.

Ansiktet taper elastisitet og fett når vi blir eldre. Dette fører til at linjene blir synlige også selv om vi ikke smiler. Ansiktet kan derfor få et eldre uttrykk. Det legges filler direkte i linjene og er en rask og effektiv behandling.

I de fleste tilfeller anbefales det også å injisere filler i kinnene samtidig, da dette vil gi et ekstra “ansiktsløft” hvor de nasale linjene samtidig strammes opp og reduseres. En kombinasjon gir ofte det beste resultatet.

Marionette Linjer 

Linjene fra munnviken til kjeven – eller marionette linjer som det populært blir kalt, kan få oss til å se sure ut om de blir svært fremtredende. Disse er mest synlige når man smiler, men setter seg etterhvert hos mange også når munnen slapper av

Produktet blir lagt i selve linjen for å jevne ut fordypningen. Behandlingen kan samtidig løfte munnviker som henger.

Det kan med fordel kombineres med botox, som lammer depressor anguli oris muskelen som trekker munnvikene nedover

bottom of page