top of page
Skjermbilde 2022-01-03 kl. 17.31.49.png

BABOR FACE

Våre presisjonsformler er basert på innovative og aktive ingredienser. Effekten av disse økes av den profesjonelle ekspertisen til BABORs kosmetologer i våre luksuriøse og skreddersydde behandlinger, skapt for å gi maksimale individuelle resultater.

Hos BABOR kombinerer vi våre nyskapende aktive formler med våre eksklusive behandlingsmetoder for å gi enestående resultater og en unik luksuriøs opplevelse

BEHANDLINGER

Babor Body & Face 

Pris kr 2.995,-

DR. Babor Face

Pris kr 2.295,-

Babor Woman

Pris kr 1.695,-

Babor Man

Pris kr 1.695,-

Babor Ampoule

Pris kr 2.195,-

Babor Express 30 min

Pris kr 1.095,-

babor face

Mer info

Skjermbilde 2022-01-03 kl. 17.31.49.png

Babor Body & Face

Den luksuriøse hud & kroppsbehandlingen for dyp avslapping og opphenting av ny energi.
Vi starter med en lett peeling av kropp etterfulgt av en dyp luksuriøs aromamassasje etterfulgt av varmende rygg/nakke innpakking for økt blodsirkulasjon. Når innpakkingen virker gir vi deg en eksklusiv glødende Babor mini facial.

Denne behandlingen er en ren nytelse for kropp og sjel. Unn deg en opplevelse. Vi kombinerer deilige dufter med silkemyke teksturer og eksklusive aktive ingredienser hentet fra stamcelleekstrakter fra planter. Takket være disse utvalgte aktive ingrediensene, føles produktene i BABOR SPA-serien deilige mot huden samtidig som de gir en anti-aldrende effekt med høy ytelse. De ulike eksklusive duftene skaper unike øyeblikk av nytelse. Unn deg en luksuriøs SPA-opplevelse for kropp, sinn og sjel.

Behandlingstid 90 min

DR. Babor Face

DOCTOR BABOR Hydra Lift Facial er en spesial cosmeceuticals fukt og lift behandling som gir målrettede løsninger på alle skjønnhetsproblemer. 

De innovative og avanserte formuleringene kombinerer nyvinninger innen både botaniske og high-tech virkestoffer.

DOCTOR BABOR setter høye standarder når det gjelder effektive og raske resultater. 

Resultater er synlig forbedret, ungdommelig og frisk hud. Styrker regenerering og gjenoppbyggingen av cellene i huden. 
Denne effektive behandlingen er fantastisk til hud i ubalanse og for oppbygging. Behandlingen gir dyp reparasjon og regenerering.

Behandlingstid 80 min. Anbefales!

Babor Woman

En klassisk ansiktbehandling som tar utgangspunkt i din hudtype og tilstand.
En cellulær regenerativ behandling med høyeffektive konsentrat vitamin C- og mineral cocktail ingredienser for å styrke hudens eget forsvar, beskytter mot miljø aldring og sikrer en jevn hudtone og en friskere, fastere hud.

Grundig rens, Babors intensive maske for økt sirkulasjon, peeling, maske og deilig ansikts massasje inngår i behandlingen.
Behandlingstid 60 min.

Babor Man

Nyt en profesjonelle hudpleie for mannlig hud. Hjelper til med å roe huden og øke dens naturlige vitalitet og energi. Huden virker jevnere og perfekt pleiet. Nyt aktive ingredienser fra Babor som tar utgangspunkt i din hudtype og tilstand.
Hjelper og beskytter din hud ut mot miljøfaktorer og stress. Anbefales!
Grundig rens, Babors intensive maske for økt sirkulasjon, peeling, spesialserum, spesialmaske. Deilig ansikts massasje inngår i behandlingen. Unn huden din en Babor opplevelse. En behandling som passer alle menn, hudtilstander og aldre.
Behandlingstid 60 min.​

Babor Ampoule

Askepott Behandlingen som gir huden din de edleste dråper fra serum som glatter ut linjer, er oppstrammende, fuktighetsgivende, og gir masse glød. Dette er en populær og effektiv behandling som tilfører huden rikelig med fuktighet, glød og vitalitet.

Den glatter ut, beroliger og strammer opp ved at eksklusive ampulle serum sluses inn i en og samme behandling.
Behandlingstid 80 min.

Babor Exprss 30 min

En klassisk mini Babor ansiktbehandling som tar utgangspunkt i din hudtype og tilstand. En nydelig måte å bli kjent med Babor sine fantastiske produkter. Rens, peeling,fuktmaske. Perfekt når du føler du trenger en rask oppkvikkende og fuktighetsgivende behandling før et party eller kun for nytelse.

bottom of page