top of page
Bruk av Lipstick

MICROBLADING OG PERMANENT MAKE-UP

KONTRAINDIKASJONER!

Selv om behandlingen kan tas av de alle fleste, kan du ikke utføre behandlingen om du går på blodfortynnende medisiner, er gravid, ammer, har diabetes eller kraftig eksemhud.
Vi kan ikke utføre behandlingen over føflekker og arr!

BEHANDLINGER

Microblading - 3D hårpåtegning øyenbryn inkludert etterfyll

Pris kr 5.600,-

Lipliner inkludert etterfyll

Pris kr 5.900,-

Lipliner med leppefyll, inkludert etterfyll

Pris kr 6.900,-

Eyeliner oppe og nede inkludert etterfyll

Pris kr 4.900,-

Eyeliner oppe inkludert etterfyll 

Pris kr 4.600,-

Eyeliner nede inkludert etterfyll 

Pris kr 3.900,-

Etterfyll av Bryn innen 3 år

Pris kr 2.900,-

Etterfyll av Eye-Liner innen 3 år

Pris kr 2.900,-

Etterfyll av Lip-Liner innen 3 år

Pris kr 2.900,-

Mer info

Øyenbryn Behandling
Microblading & permanent make-up

Microblading - 3D hårpåtegning øyenbryn inkludert etterfyll

Denne metoden er ideell for deg som ønsker å fremheve dine øyenbryn på en naturlig måte med realistiske, hårlignende strøk. Microblading gir et mykere og mer naturlig uttrykk enn øyenbryn skapt med for eksempel brynpudder og blyant.

Lipliner

En uttrykksfull munn har til alle tider vært forbundet med ungdom og skjønnhet og er et viktig skjønnhetsideal.

Konturene viskes mer ut med årene og en utfylling av leppefargen vil derfor ofte gi en visuelt forstørret munn.

Permanent leppelinje vil dessuten forhindre eventuell leppestift i å “blø” på huden rundt leppene og dermed også hindre at linjer rundt leppene fremheves.

Eyeliner 

Nå kan du våkne hver morgen med et mer “våkent” blikk. Med permanent eyeliner / vipperotfarge kan vi fremheve og markere dine øyne på en naturlig og diskre måte. Din øyefarge vil fremstå klarere og vipperøttene forsterkes visuelt.

Etterfyll av Bryn innen 3 år

Etter 3 år må du velge nytt sett bryn så husk å gjør påfyll.

Vi korrigerer ikke bryn fra andre klinikker men kan evaluere om vi kan gjøre nye bryn.

Vi gir ikke garanti på fargen holdbarhet dersom du har gjort microblading/permanent make-up hos annen klinikk.

Etterfyll av Eye-Liner innen 3 år

Etter 3 år må du velge ny eyeliner så husk å gjør påfyll.

Vi korrigerer ikke eyeliner fra andre klinikker men kan evaluere om vi kan gjøre ny eyeliner.
Vi gir ikke garanti på fargen holdbarhet dersom du har gjort microblading/permanent make-up hos annen klinikk.

Etterfyll av Lip-Liner innen 3 år

Etter 3 år må du velge ny lipliner så husk å gjør påfyll.

Vi korrigerer ikke lipliner fra andre klinikker men kan evaluere om vi kan gjøre ny eyeliner.
Vi gir ikke garanti på fargen holdbarhet dersom du har gjort microblading/permanent make-up hos annen klinikk.

KONTRAINDIKASJONER!

Selv om behandlingen kan tas av de alle fleste, kan du ikke utføre behandlingen om du går på blodfortynnende medisiner, er gravid, ammer, har diabetes eller kraftig eksemhud.
Vi kan ikke utføre behandlingen over føflekker og arr!

Hva er permanent Make-up? 

Vi bruker Purebaue Semipermanent Make-up, dette er en form for tatovering som varer ca 2-5 år. Fargede komponenter (pigmenter) tilføres huden ved hjelp av en spesialtilpasset nål. 

Systemet gir dessuten:

  • Ingen / minimal blødning 

  • fargestabilitet over tid (ingen røde bryn)

  • færre påfyll kreves mindre søl ved påføring større valgfrihet - over 100 fargenyanser

Permanent Make Up benyttes på:

Bryn:
Med pigmenterte øyenbryn legges det vekt på å fremheve, understreke / eventuelt forsiktig justere ditt naturlige uttrykk. Vi bruker derfor ulike teknikker skyggelegging samt hårpåtegning med 3D-effekt. 

Perfekt for deg som: Delvis eller helt mangler bryn ønsker mer synlige bryn mangler hår p.g.a. skade har asymmetriske bryn reagerer på kosmetikk.

Øyne:
Nå kan du våkne hver morgen med et mer “våkent” blikk. Med permanent eyeliner / vipperotfarge kan vi fremheve og markere dine øyne på en naturlig og diskre måte. Din øyefarge vil fremstå klarere og vipperøttene forsterkes visuelt. Du bestemmer selv bredden. 

Perfekt for deg som: Helt eller delvis mangler øyevipper bruker eyeliner daglig ønsker et mer ”våkent” blikk ønsker sterkere konturer har nedsatt syn er idrettsutøver eller mosjonist reagerer på kosmetikk

Lepper:

En uttrykksfull munn har til alle tider vært forbundet med ungdom og skjønnhet og er et viktig skjønnhetsideal. Konturene viskes mer ut med årene og en utfylling av leppefargen vil derfor ofte gi en visuelt forstørret munn. Permanent leppelinje vil dessuten forhindre eventuell leppestift i å “blø” på huden rundt leppene og dermed også hindre at linjer rundt leppene fremheves. 

Perfekt for deg som: Ønsker en forsterket leppekontur har ujevne lepper p.g.a. rynker eller skader har smale lepper og vil ha de forstørret har fargeløse lepper vil rette opp skjeve lepper reagerer på kosmetikk.

Permanent Make-up benyttes også til å forsterke selvbilde til personer som for eksempel har leppe-/ gane-spalte, arr, brannskader, Alopecia (hårtap) og Vitiligo (pigmentmangel), hårtap i forbindelse med kreft, skjemmende fødselsmerker / andre hud -uregelmessigheter, samt personer som er allergisk for annen sminke. 

FAQ:

1. Hva er semi permanent Make-up?

Permanent Make-up er en form for kosmetisk tatovering.. Teknikken som benyttes til permanent Make-up refereres ofte til som "mikro pigmentering", "mikro pigment-implantasjon", ”countour Make-up”, eller "dermografi". Permanent kosmetisk Make-up teknikk består i å implantere bittesmå pigmenter ca 0,5 mm ned i huden - ned til dermis / lærhuden.

Purebaue Colours er allergitestede mineralfarger. Ett til to påfyll er vanligvis påkrevd etter ca 2-4 uker og er inkludert i prisen.

2. Hvordan utføres behandlingen? 
Behandlingen er en prosess, som inkluderer innledende konsultasjon, påføring av pigmenter og vanligvis en eller to påfyll etter 2-4 uker for å justere form, farge og eventuelt fargetetthet.

3. Er behandlingen virkelig permanent? 
Tekninsk sett kalles kosmetisk pigmentering permanent, fordi fargen implanteres i dermis (lærhuden) og ikke kan vaskes bort. Allikevel, som med all tatovering, vil fargen svekkes over tid og etterhvert nesten forsvinne. Pigmentene implanteres kun ca 0,5 mm ned i huden, mens tradisjonell kroppstatovering implanteres 2 mm ned og sitter dermed mye lenger / for alltid.

For å opprettholde et jevn resultat, anbefales det å fylle på etter en tid; – på bryn og lepper ofte hvert år – på øyne holder det ofte med hvert fjerde år. Hvor ofte en klient trenger påfyll avhenger imidlertid av cellefornyelsen i huden. Generelt kan man si at jo eldre man er dess lengre sitter PM

4. Er det smertefullt
Nåler og teknikk gjør at påføringen av farge går raskere og det oppleves nærmest smertefritt i forhold til mange andre systemer. Det kan for noen oppfattes som ubehagelig. Men generelt sier de fleste at det ikke gjør vondt eller at det var mye mindre vondt enn forventet. Imidlertid anbefaler vi ikke utført PM like før og under menstruasjons-perioden.

5. Er det en sikker behandling?
Ja, systemet er av tysk høykvalitet og det er aldri påvist noen form for allergi. Fargene vi benytter er EU-godkjente og bransjen har ingen indikasjon på at dette medfører noen som helst risiko.

6. Hvor lang tid tar en behandling?
Ca 30-90 min pr. enhet; avhengig av hva som ønskes utført.

7. Kan de med allergi mot vanlig makeup få behandling?
I ekstreme tilfeller gjør vi en allergitest 1-2 uker før behandling ved at vi implanterer litt pigment i f.eks. hodebunnen. Ut fra den vurderer man videre prosedyre, men i praksis kan selv de med meget ømfintlig hud få PM.

8. Hvem passer det for? 
Kvinner og menn i voksen alder som ønsker en enklere hverdag. Behandlingen frisker opp og forsterker et konturløst ytre. Med PM blir vanlig diskrè makeup overflødig. Spesielt godt egnet for de med DÅRLIG / NEDSATT SYN, IDRETTSUTØVERE og alle som sliter i tidsklemma, REKONSTRUKSJON ETTER OPERASJON - areola rekonstruksjon , samt arrkorrigering, redefinering av konturer etter ulykker eventuelt medfødte lidelser som for eksempel leppe- ganespalte ALOPECIA – helt eller delvis manglende ansiktshår, inkludert øyebryn og/eller øyevipper KJEMOTERAPI BRUKERE - delvis eller fullstendig hårløshet. VITILIGO – hudområder som mangler pigment ALLERGI - som ikke tåler vanlig Make-up.

9. Hvordan vil jeg se ut etter behandlingen?
Fargen vil umiddelbart være ganske sterk (40-50% forsvinner i løpet av første uken.) Etter dette er det normalt nødvendig med et påfyll etter 2-4 uker. Dette er inkludert i prisen.

Det kan dessuten oppstå en midlertidig hevelse som normalt forsvinner etter 1 til 2 dager. De første dagene tilføres huden en spesialkrem for å eliminere skorpedannelse. Dessuten bør man ikke utsette huden for sol, parfymerte produkter samt badstu de første dagene etter behandling.

microblading & permanent make-up
bottom of page