top of page
shutterstock_1412202824.jpg

TEI SYSTEM FIGURFORMING

Revolusjonerende elektronisk muskelstimulering, 

Med TEI Systems muskelstimulering trener du effektivt musklene mens du ligger stille.

Den infrarøde varmen sørger samtidig for at musklene er varme når de blir stimulert og gjør at elektrostimuleringen går dypere inn i vevet.
Man får en dypere og forbedret muskelsammentrekning sammenlignet med andre muskelstimulatorer.

 

Varmen gjør også at kroppen ikke blir så fort sliten som ved vanlig trening, og tillater musklene å jobbe jevnere og mer effektivt.
Resultatet blir bedre muskeltone og en strammere kropp. TEI System har egne program for de som nettopp har født og for de som har gjennomgått fettsuging.  Infrarød varme og elektrostimulering sørger for økt blod og lymfesirkulasjon og dermed bedre opptak av oksygen og næringsstoffer til muskler og celler. Dette igjen sørger for bedre drenering av væske og avfallsstoffer.

Behandlingen er effektiv både for redusere fett, stramme opp huden, mot cellulitter og for å lindre stress og muskelsmerter.

BEHANDLINGER

TEI Muskelstimulator enkel time

Pris kr 645,-

TEI Muskelstimulator kur med 10 behandlinger

Pris kr 5.800,-

Mer info

shutterstock_502571134 (1).jpg

Tei System 
TEI System er en ny generasjon innenfor elektronisk muskelstimulering som bygger på revolusjonerende teknologi.

Det som gjør TEI System så forskjellig fra andre muskelstimulatorer på markedet er at den har en kombinasjon av muskelstimulering og infrarød varme. Fordelen med infrarøde varme er at den kan trenge opptil 3,5 cm inn i vevet. Når infrarød stråling kommer i kontakt med kroppen, blir energien omdannet til varme i kroppens øvre lag. Ulikt alle andre varmekilder, gir infrarød stråling en tørr varme og innebærer ikke direkte kontakt med huden. Denne varmen sprer seg ved hjelp av konduksjon til nærliggende deler av kroppen og transporteres gjennom blodomløpet til resten av kroppen. Denne varmen har en rekke virkninger, blant annet øker stoffskiftet. Det er rapportert økninger opptil 13 % for hver grad C°. Resultatene blir dermed bedre og kommer hurtigere. TEI System er også enkel og tidsbesparende i bruk. 

Strammer kroppen og huden
Med TEI Systems muskelstimulering trener du effektivt musklene mens du ligger stille. Den infrarøde varmen sørger samtidig for at musklene er varme når de blir stimulert og gjør at elektrostimuleringen går dypere inn i vevet. Man får en dypere og forbedret muskelsammentrekning sammenlignet med andre muskelstimulatorer. Varmen gjør også at kroppen ikke blir så fort sliten som ved vanlig trening, og tillater musklene å jobbe jevnere og mer effektivt. Resultatet blir bedre muskeltone og en strammere kropp. TEI System har egne program for de som nettopp har født og for de som har gjennomgått fettsuging. 

 

Reduserer vekt og fedme - slanking
Kombinasjonen av infrarød varme og elektrostimulering øker kroppens forbrenning i mye større grad enn andre muskelstimulatorer. Forbrenningen stiger med opptil 13 % per økt temperaturgrad. Dette fortsetter til man når 45 grader. Forbrenningen fører til at kroppen bryter ned fettcellene og drenerer dem ut. Sammen med et sunt kosthold kan TEI System redusere vekt og fedme. 

Motvirker appelsinhud
TEI System har vist seg effektiv mot cellulitter. Det finns 3 slags ulike typer av cellulitt, og TEI System har et spesialprogram for hver type. Behandlingen går langt dypere enn andre muskelstimulatorer, og effektiviteten øker tilsvarende. Fjerner avfallstoffer og væskeansamlinger (ødem)

Infrarød varme og elektrostimulering sørger for økt blod og lymfesirkulasjon og dermed bedre opptak av oksygen og næringsstoffer til muskler og celler. Dette igjen sørger for bedre drenering av væske og avfallsstoffer.

 

Lindrer stress og muskelsmerter

Muskelverk har mange ulike årsaker. Det kan også være verk i form av gikt og fibromyalgi. Infrarød varme har en smertelindrende, anti-spastisk og antibakteriell virkning (som feber). TEI System har ulike smertelindrende programmer som reduserer stress, gir velvære, lindrer smerter og gir økt energi. Effekten blir det sammen som ved massasje. Avslappende effekt på nerveendingene gjør behandlingen mer behagelig enn ved elektrostimulering uten varme.

tei
bottom of page